Terug

Volg Vandaag Inside

Werkstraf voor Caenepeel na vechtpartij

Werkstraf voor Caenepeel na vechtpartij

14 jan 2020, 15:12

De rechtbank in Brugge heeft voetballer Jinty Caenepeel (ex- FC Eindhoven en ex-Excelsior) veroordeeld tot een werkstraf van 140 uur wegens geweldpleging in het Belgische uitgaansleven. Bij een knokpartij vorig jaar in Oostende liep het slachtoffer een sleutelbeenbreuk op.

Voor Caenepeel (23) was het zijn zesde veroordeling. Eerder moest hij onder meer voorkomen voor het vluchten na een ongeval en voor rijden onder invloed van cannabis. In 2017 kreeg hij in Rotterdam een geldboete opgelegd wegens diefstal.

Caenepeel was in België enkele wedstrijden actief voor AA Gent en Cercle Brugge. Hij speelt nu voor Knokke, dat in de tweede amateurklasse uitkomt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.