Terug

Volg Vandaag Inside

Werknemer op staande voet ontslagen na tonen van piemel in bedrijfsauto

Werknemer op staande voet ontslagen na tonen van piemel in bedrijfsauto

21 juni 2022, 14:05

Een werknemer is maandag op staande voet ontslagen, nadat hij in zijn bedrijfsauto aan een voorbijgangster zou hebben gevraagd zijn geslachtsdeel vast te houden. Dat heeft de kantonrechter in Gouda bepaald.

'Lieverd wil je mijn piemel vasthouden', zou de man vanuit zijn auto tegen de vrouw hebben gezegd. De vrouw verklaarde dat hij ‘stijver dan stijf’ was. De kantonrechter heeft geen enkele aanleiding om aan de geloofwaardigheid van de verklaring van de vrouw te twijfelen.

De vrouw deed vorig jaar aangifte nadat de jongeman met een 'volledig ontbloot onderlijf' in de bedrijfswagen zou hebben gezeten. De werkgever ontsloeg de man op staande voet, nadat hij van het voorval te horen kreeg. Terecht, oordeelde de rechter nu.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.