Terug

Volg Vandaag Inside

Werk aan de winkel voor Feyenoord: 'Alles bij elkaar hebben we zeven nieuwe spelers nodig'

Werk aan de winkel voor Feyenoord: 'Alles bij elkaar hebben we zeven nieuwe spelers nodig'

6 juli 2022, 10:47

Een drukke transferzomer voor Feyenoord. Volgens trainer Arne Slot heeft zijn selectie zeker nog zeven nieuwe spelers nodig voor het nieuwe seizoen. Tot op het heden zijn Spits Danilo, middenvelders Mats Wieffer en Mohamed Taabouni de enige nieuwe spelers.

De Rotterdammers zagen eerder Guus Til naar PSV vertrekken. Tyrel Malacia heeft zijn droomtransfer naar Manchester United te pakken. Cyriel Dessers, Bryan Linssen en Reiss Nelson vertrokken ook uit Rotterdam-Zuid en Luis Sinisterra staat voor een recordtransfer van ruim 25 miljoen euro naar Leeds United.

Afgelopen zaterdag ging Feyenoord nog pijnlijk onderuit in een oefenwedstrijd met FC Kopenhagen. 'Natuurlijk is die 0-7 geen afspiegeling van wat Feyenoord is. Met alle spelers die terugkomen kunnen we een heel ander niveau laten zien', zegt Slot in een uitgebreid interview met Voetbal International. 'Maar we hebben niet voor niets voor deze wedstrijd de conclusie getrokken dat, ook als alle basisspelers zouden blijven, we in de breedte meer nodig hebben dan dit.'

'De realiteit is dat Onder-18 vorig jaar vierde of vijfde is geworden en het ons Onder-21 elftal niet lukte te winnen van de nummers twintig tot dertig van Almere City, een club uit de Keuken Kampioen Divisie. Ik denk dat we alles bij elkaar wel zeven nieuwe spelers nodig hebben', aldus de trainer van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.