Terug

Volg Vandaag Inside

Wereldkampioen Frankrijk verslaat Spanje in finale Nations League

Wereldkampioen Frankrijk verslaat Spanje in finale Nations League

10 okt 2021, 22:41

Frankrijk heeft in Milaan de tweede editie van de Nations League gewonnen. De regerend wereldkampioen was in de finale met 2-1 te sterk voor Spanje, dat sinds de Europese titel in 2012 wacht op een nieuwe hoofdprijs.

Na een teleurstellend uur voetbal, waarin beide ploegen elkaar goed in evenwicht hielden, verliep het laatste halfuur opwindend. Mikel Oyarzabal brak de ban in de 64e minuut namens Spanje, maar kort daarna maakte Karim Benzema alweer gelijk. Kylian Mbappé zorgde in de tachtigste minuut met een technisch hoogstandje voor de Franse triomf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.