Terug

Volg Vandaag Inside

Werder rekent ook af met Schalke

Werder rekent ook af met Schalke

8 mrt 2019, 23:30

BREMEN (ANP) - De problemen voor Schalke in de Bundesliga blijven toenemen. De degradatiekandidaat verloor vrijdag ook bij Werder Bremen, 4-2.

Breel Embolo opende in de 26e minuut de score voor de bezoekers. Milot Rashica maakte 5 minuten later gelijk. Na de hervatting liep de thuisclub uit. Max Kruse scoorde vanaf de stip, opnieuw Rashica zorgde voor nummer 4. Nogmaals Embolo scoorde daarna nog voor de club uit Gelsenkirchen. Het laatste woord was aan Martin Harnik, 4-2.

Bremen handhaafde zich in de middenmoot, Schalke staat met een wedstrijd meer dan de rest slechts 4 punten boven de 'streep'.

Davy Klaassen speelde de hele wedstrijd bij Werder. Datzelfde deed Jeffrey Bruma bij Schalke.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.