Terug

Volg Vandaag Inside

Werder Bremen verheugd over Nouri-nieuws: 'We zijn erg blij'

Werder Bremen verheugd over Nouri-nieuws: 'We zijn erg blij'

27 mrt 2020, 19:19

Abderrahim Nouri, broer van Abdelhak Nouri, heeft gisteravond bij De Wereld Draait Door een update gegeven over de situatie van Nouri. Werder Bremen kreeg het nieuws mee en laat weten dat zij blij zijn om te horen dat het beter gaat. Het tragische ongeval van de Ajacied vond plaats tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen op 8 juli 2017.

Sinds dat moment is de Duitse club altijd betrokken gebleven bij de situatie van Nouri. 'We zijn erg blij met deze positieve ontwikkeling. Het was een schok voor iedereen die bij het tragische moment aanwezig was. Natuurlijk lieten we ons altijd informeren over de gezondheid van Nouri en we zijn meer dan blij dat er nu goede vooruitgang is. We wensen de familie Nouri en zijn vrienden veel sterkte voor de komende maanden', reageert Werder Bremen-directeur Frank Baumann op het nieuws over Nouri.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.