Terug

Volg Vandaag Inside

Werder Bremen bevestigt: 'Klaassen op weg naar Ajax'

Werder Bremen bevestigt: 'Klaassen op weg naar Ajax'

3 okt 2020, 22:15

Davy Klaassen staat voor een terugkeer bij Ajax. Dat zei Frank Baumann, technisch directeur van Werder Bremen, de huidige club van Klaassen.

'Als het bod van Ajax overeenkomt met wat wij voor hem willen hebben, verlaat Davy ons', aldus Baumann na de zege van Bremen op Arminia Bielefeld (1-0). "Er waren een of twee andere biedingen, maar die waren niet naar onze tevredenheid."

De transferperiode sluit begin komende week, wat betekent dat Ajax nog enkele dagen heeft om de transfer in orde te maken.

De 27-jarige Klaassen maakte in 2018 de overstap van Everton naar Bremen, voor een bedrag van rond de 13,5 miljoen euro. Bij de Duitse club maakte de middenvelder in 81 wedstrijden 16 doelpunten en noteerde hij 13 assists. Klaassen wist zich vorig seizoen met Werder Bremen ternauwernood op het hoogste niveau te handhaven.

Klaassen doorliep vanaf 2004 de jeugdopleiding bij Ajax. In 2017 stond hij met het eerste elftal van de Amsterdammers in de finale van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.