Terug

Volg Vandaag Inside

Wenger wil terugkeren in het voetbal

Wenger wil terugkeren in het voetbal

Unspecified

25 okt 2019, 18:45

Het kriebelt weer bij Arsène Wenger. De inmiddels 70-jarige voetbaltrainer is naar eigen zeggen klaar voor een nieuw avontuur. De tanige Fransman nam na 22 dienstjaren vorig jaar zomer afscheid bij Arsenal. Sindsdien is hij vrij man.

"Ik heb in de afgelopen periode vaak aanbiedingen gekregen, van over heel de wereld. Maar deze kwamen niet op een goed moment. Ik heb alles afgeslagen omdat er mensen in mijn familie kampten met ziekte", tekende Sporza op uit de mond van Wenger, die in principe geen trek heeft in een functie als bondscoach. "Geef mij maar clubvoetbal. Een nationale ploeg leiden, vind ik maar een halve baan."

Wenger hoopt begin 2020 terug te keren langs de lijn. "Ik mis grauwe, regenachtige woensdagen in Stoke of Bolton. Wedstrijden winnen of verliezen, ik wil die emoties weer voelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.