Terug

Volg Vandaag Inside

Wembley-goal Robben verkozen tot emotioneelste moment in Bayern geschiedenis

Wembley-goal Robben verkozen tot emotioneelste moment in Bayern geschiedenis

14 apr 2020, 20:47

Het doelpunt van Arjen Robben in de finale van de Champions League van 2013 is verkozen tot meest emotionele moment in de clubgeschiedenis van Bayern München. Robben scoorde op Wembley in de 89e minuut de bevrijdende treffer tegen de landgenoten van Borussia Dortmund en werd sinds dat moment benoemd tot Mr. Wembley.

Robben kreeg deze prachtige plaats in de geschiedenis van de Zuid-Duitse club in een peiling onder fans met 48 procent van de stemmen. Het moment van eeuwige roem van de Groninger uit Bedum bleef in de stemming ruim voor op de Bundesliga-titel uit 2001 en de Champions League-winst uit 2001.

In een podcast van Bayern liet de linkspoot vorige week al weten dat de met 1-2 gewonnen CL-finale uit 2013 een van de belangrijkste momenten uit zijn carrière was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.