Terug

Volg Vandaag Inside

Wellenreuther krijgt pak lange vingers na cruciale redding in Klassieker

Wellenreuther krijgt pak lange vingers na cruciale redding in Klassieker

20 mrt 2023, 15:22

Timon Wellenreuther had zondag een belangrijk aandeel in de 2-3 winst op Ajax. De doelman van Feyenoord wist in de slotfase van De Klassieker een late achterstand te voorkomen, door met een katachtige reflex de inzet van Mohammed Kudus uit het doel te houden. Om Wellenreuther te bedanken, bracht RTV Rijnmond maandag een bezoek aan de 27-jarige Duitser.

En het Rotterdamse medium kwam niet met lege handen. Wellenreuther kreeg een pak lange vingers, als knipoog naar de cruciale redding van zondag. “Ik heb het nooit geprobeerd, is het lekker?”, vraagt de doelman, als hij het cadeautje in ontvangst neemt.

Wellenreuther heeft uiteraard door waarom RTV Rijnmond hem de lange vingers cadeau doet. “Het gaat om dat schot in de slotfase”, weet de doelman. “Het was een reflex. Ik probeerde mijn doel zo klein mogelijk te maken en gaf alles om die bal te stoppen. Het was heel belangrijk om die laatste minuten geen tegendoelpunt te krijgen, want anders hadden zij misschien gewonnen. Uiteindelijk lukte het om mijn vingers ertegenaan te krijgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.