Terug

Volg Vandaag Inside

Wehrmann en Johnston maken basisdebuut bij Feyenoord

Wehrmann en Johnston maken basisdebuut bij Feyenoord

29 nov 2020, 14:35

Feyenoord begint tegen FC Utrecht zondagmiddag met Jordy Wehrmann in de basis. Ook de Schotse verdediger George Johnston heeft een plek in het elftal van coach Dick Advocaat. Voor beide spelers is het de eerste keer in de startopstelling.

Bij Feyenoord ontbreekt Orkun Kökçü wegens een schorsing na de rode kaart in het duel met Fortuna Sittard. Wehrmann staat op het middenveld met Mark Diemers en João Carlos Teixeira. Voorin start Feyenoord met aanvoerder Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen en Bryan Linssen. De achterhoede wordt gevormd door Lutsharel Geertruida, Uros Spajic, Marcos Senesi en Johnston. Nick Marsman verdedigt het doel.

Bij Feyenoord ontbreken ook Jens Toornstra en Bart Nieuwkoop in de selectie. Doelman Justin Bijlow, de verdedigers Ridgeciano Haps en Sven van Beek, middenvelder Leroy Fer, spits Robert Bozenik en de vleugelaanvallers Luis Sinisterra en Christian Conteh zijn al langer afwezig. Eric Botteghin, Luciano Narsingh en Naoufal Bannis beginnen op de bank.

Bij FC Utrecht begint oud-Feyenoorder Eljero Elia op de bank. Utrecht-coach René Hake start met Gyrano Kerk en Mimoun Mahi voorin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.