Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst voor tweede keer vader geworden

Weghorst voor tweede keer vader geworden

17 apr 2020, 18:22

Een prachtige dag voor Wout Weghorst. De spits van VfL Wolfsburg is voor de tweede keer vader geworden, opnieuw van een meisje: Lucie Mary Jo. Twee jaar geleden werd zijn eerste kind geboren, Juul.

Weghorst kreeg direct via Twitter felicitaties van zijn club. "Onze spits met het rugnummer 9 is voor de tweede keer vader geworden. Gefeliciteerd, familie Weghorst!", schreef de Duitse club.

Weghorst is de topscorer van Wolfsburg in de Bundesliga met elf goals. Met nog negen wedstrijden te spelen, staat de club op de zevende plaats. Vanwege de coronacrisis ligt de competitie al weken stil. Wolfsburg is wel al weer begonnen met trainen, zij het in kleine groepjes.

Enkele weken geleden sprak Wilfred uitgebreid met Wout Weghorst in de uitzending van Veronica Inside. De aanvaller vertelde dat zijn club Wolfsburg de training hervat had, maar dat hij op het moment al in Nederland was, in afwachting van de komst van een tweede kind.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.