Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst sprak kort met bondscoach De Boer: 'Ben erg teleurgesteld'

Weghorst sprak kort met bondscoach De Boer: 'Ben erg teleurgesteld'

20 mrt 2021, 21:17

Wout Weghorst baalt enorm dat hij opnieuw niet is geselecteerd voor het Nederlands elftal. De aanvaller van VfL Wolfsburg maakte vandaag nog zijn vijftigste doelpunt in de Bundesliga.

Wolfsburg won vandaag met 1-2 op bezoek bij Werder Bremen. Na afloop van de wedstrijd reageerde Weghorst op de keuze van bondscoach Frank de Boer. 'Het hele onderwerp is teleurstellend. Wat moet ik er nog over zeggen, ik heb kort met de bondscoach gesproken. Ik ben erg teleurgesteld en heb geen zin om erover te praten', aldus Weghorst in gesprek met Sky.

Oliver Glasner, trainer van Wolfsburg, vindt het jammer voor Weghorst. 'Het is de taak van de spelers om goed te presteren. Dat doen deze jongens op heel hoog niveau.'

'Onbeschaafd dat Weghorst niet bij de selectie van Oranje zit'

'Onbeschaafd dat Weghorst niet bij de selectie van Oranje zit...
3:39
'Onbeschaafd dat Weghorst niet bij de selectie van Oranje zit...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.