Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst scoort twee keer voor uitgedund VfL Wolfsburg

Weghorst scoort twee keer voor uitgedund VfL Wolfsburg

23 dec 2020, 22:04

VfL Wolfsburg heeft ondanks een elftal afwezige spelers de bekerwedstrijd tegen SV Sandhausen soepel gewonnen. De nummer 4 van de Bundesliga versloeg op eigen veld de laagvlieger uit de tweede Bundesliga met 4-0. Wout Weghorst maakte het tweede en het vierde doelpunt. De trefzekere spits scoorde in de competitie dit seizoen al negen keer.

Wolfsburg miste in het bekerduel zeven spelers door coronaperikelen. Maximilian Arnold, Jérôme Roussillon en William legden eerder een positieve test af. Daar kwam woensdag nog Maxence Lacroix bij. Ook Maximilian Philipp, Xaver Schlager en Tim Siersleben staan voorlopig aan de kant. Zij testten niet positief, maar kwamen in nauw contact met Roussillon en Arnold.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.