Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst scoort in beker voor Wolfsburg

Weghorst scoort in beker voor Wolfsburg

30 okt 2018, 22:50

HANNOVER (ANP) - VfL Wolfsburg heeft mede dankzij een treffer van Wout Weghorst de achtste finales van de Duitse beker bereikt. De ploeg van de Nederlander won met 2-0 van Hannover 96.

Weghorst zorgde in de blessuretijd voor het tweede doelpunt. Admir Mehmedi had in Hannover in de 20e minuut de score voor Wolfsburg geopend.

Karim Rekik, Javairo Dilrosun en Derrick Luckassen waren met Hertha BSC ook succesvol in de beker. Hertha was met 2-0 te sterk voor Darmstadt, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. Vedad Ibisevic en Maximilian Mittelstadt maakten de doelpunten.

Rekik speelde de hele wedstrijd. Dilrosun werd gewisseld. Luckassen bleef op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.