Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst na coronabesmetting weer in basis bij VfL Wolfsburg

Weghorst na coronabesmetting weer in basis bij VfL Wolfsburg

2 nov 2021, 18:32

Wout Weghorst begint met VfL Wolfsburg aan de thuiswedstrijd tegen Red Bull Salzburg in de Champions League (aanvang: 18.45 uur). De Nederlandse aanvaller miste door een besmetting met het coronavirus de laatste drie wedstrijden van zijn Duitse club. Afgelopen zondag hervatte hij de groepstraining na een periode van ongeveer twee weken in quarantaine.

Weghorst zal waarschijnlijk niet meteen de hele wedstrijd in actie komen. 'Het ligt voor de hand dat hij nog niet de volle negentig minuten kan meespelen. Ik laat die beslissing volledig over aan onze medische staf en neem geen enkel risico', liet trainer Florian Kohfeldt, de opvolger van de onlangs ontslagen Mark van Bommel, maandag weten in zijn voorbeschouwing. Verdediger Micky van de Ven begint bij Wolfsburg op de bank.

Salzburg leidt in groep G met 7 punten. Wolfsburg staat laatste met 2 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.