Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst koestert zijn eerste wedstrijdbal

Weghorst koestert zijn eerste wedstrijdbal

16 mrt 2019, 20:56

WOLFSBURG (ANP) - Voor het eerst in zijn carrière heeft Wout Weghorst de wedstrijdbal mee naar huis mogen nemen. De spits van VfL Wolfsburg maakte tegen Fortuna Düsseldorf (5-2) namelijk een hattrick. Bij de andere twee doelpunten leverde hij de assist.

,,Ik heb de bal laten ondertekenen door mijn medespelers. Ik heb 'm veilig in de kleedkamer gelegd, hopelijk ligt hij er nog'', zei Weghorst in de catacomben van het stadion. ,,Dit was niet alleen mijn eerste hattrick voor Wolfsburg, maar zelfs de eerste uit mijn carrière. Dat geeft een speciaal gevoel. We kwamen na rust heel erg goed uit de kleedkamer, met veel druk naar voren. Waarschijnlijk verrasten we Düsseldorf daar een beetje mee.''

Bij rust stond het nog 1-1, maar aan de hand van de ontketende Weghorst liep de thuisclub in de tweede helft uit naar een royale zege. ,,Super dat er zo'n wedstrijd uit komt. Ik besef nog niet precies wat er allemaal is gebeurd'', aldus Weghorst, die de vertrekkende trainer Bruno Labbadia een groot plezier deed. ,,Super voor Wout, mooi dat hij zichzelf hiermee zo beloont.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.