Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst hervat maandag met Wolfsburg de training

Weghorst hervat maandag met Wolfsburg de training

22 mrt 2020, 18:12

De Duitse voetbalclub VfL Wolfsburg start maandag weer met trainen, ook al ligt de Duitse competitie stil tot 2 april en waarschijnlijk nog voor langer vanwege het coronavirus. Trainer Oliver Glasner en directeur Jörg Schmadtke willen de selectie, met daarin de Nederlandse spits Wout Weghorst, maandagochtend bijeenroepen om de situatie te bespreken.

"Momenteel is de situatie dat er vanaf 2 april weer wordt gespeeld. Zelfs als dit onrealistisch is, moeten we het desondanks in ons achterhoofd houden en ons daarop instellen", zei Schmadtke. "We moeten erop rekenen dat tot 20 april helemaal niets kan plaatsvinden." Volgens de directeur moet dat echter eerst worden besloten. "Daarom beginnen we maandag met de training."

De bedoeling is volgens Wolfsburg dat er eerst in groepen van vier in het krachthonk wordt getraind. De spelers worden zo over de vier verschillende ruimtes verdeeld en na afloop worden alle douches gedesinfecteerd. Ook wordt voor aanvang bij alle spelers de temperatuur opgemeten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.