Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst blikt terug op akkefietje met Messi: 'Daarom was hij boos'

Weghorst blikt terug op akkefietje met Messi: 'Daarom was hij boos'

21 dec 2022, 00:00

Wout Weghorst heeft na de bekerwedstrijd tussen Besiktas en Sanliurfaspor teruggeblikt naar de woordenwisseling met Lionel Messi, na de kwartfinale op het WK in Qatar tussen Argentinië en Oranje.

"Voor mij is iedereen op het veld hetzelfde", reageerde Weghorst in gesprek met A Spor over de woordenwisseling met Messi. "Het maakt niet uit of ik speel tegen Messi of tegen Abdulsamet Burak (een verdediger van de tegenstander Sanliurfaspor, red.). Ik zal altijd alles geven. Dat deed ik op het veld ook. Ik vocht ook tegen Messi."

"Er waren wat momentjes tussen ons", vervolgde de spits. "Ik denk dat hij die niet op prijs stelde en dat hij er een beetje door verrast was. Ik heb het niet graag over anderen. Ik heb veel respect voor hem. Hij is de beste, of een van de beste spelers ooit. Ik wilde mijn respect voor hem tonen na de wedstrijd, maar daar stond hij niet voor open. Hij was daarom nog een beetje boos op me. Ik zie het als een mooi voordeel dat hij mijn naam nu wel kent. Dan heb ik iets goed gedaan", aldus Weghorst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.