Terug

Volg Vandaag Inside

Weghorst bezorgt Wolfsburg drie punten

Weghorst bezorgt Wolfsburg drie punten

2 feb 2019, 19:06

BERLIJN (ANP) - Wout Weghorst heeft VfL Wolfsburg drie punten bezorgd in Berlijn. De spits maakte in de uitwedstrijd tegen Hertha BSC na ruim een uur spelen het enige doelpunt: 0-1. Weghorst tikte op aangeven van de mee opgekomen linksback Jérôme Roussillon zijn zevende treffer van het seizoen binnen.

De 26-jarige spits had dit kalenderjaar nog niet gescoord. Wolfsburg begon de tweede seizoenshelft met nederlagen tegen Schalke 04 (2-1) en Bayer Leverkusen (0-3). Dankzij de winst op Hertha BSC, waarbij verdediger Karim Rekik een basisplaats had, bleef de ploeg van Weghorst en Paul Verhaegh op de zesde plaats in de Bundesliga staan.

Davy Klaassen moest met Werder Bremen genoegen nemen met een punt bij degradatiekandidaat 1. FC Nürnberg: 1-1. Bremen staat op de tiende plaats in de Duitse competitie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.