Terug

Volg Vandaag Inside

'Weghorst akkoord met Manchester United; Besiktas heeft nog één voorwaarde'

'Weghorst akkoord met Manchester United; Besiktas heeft nog één voorwaarde'

10 jan 2023, 00:00

Manchester United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Wout Weghorst, dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Besiktas heeft nog één laatste voorwaarde. De Turkse club huurt de Nederlandse spits op dit moment van Burnley.

Besiktas wil namelijk eerst nog een vervanger halen voor Weghorst, voordat het akkoord gaat met een transfer van de Oranje-international naar het Manchester United van trainer Erik ten Hag. Volgens Romano ontvangt de Turkse club dan drie miljoen euro van United.

United en Ten Hag zijn op zoek naar een aanvaller na het vertrek van Cristiano Ronaldo. De club uit de Premier League nam in november afscheid van de Portugees, nadat hij zich in een interview bijzonder kritisch had uitgelaten over de club en over Ten Hag. De Portugees ondertekende onlangs in Saudi-Arabië een lucratief contract bij Al-Nassr.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Wesley Sneijder is negatief gestemd over een eventuele transfer van Weghorst naar Manchester United. In Veronica Offside zei Sneijder dat de Oranje-international een maatje te klein is voor 'The Red Devils'. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Wesley over eventuele overstap van Weghorst naar ManUtd: 'Dat zal toch niet?!'
4:03
Wesley over eventuele overstap van Weghorst naar ManUtd: 'Dat zal toch niet?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.