Terug

Volg Vandaag Inside

Weggegooide aanvoerdersband Ronaldo levert gigantisch bedrag op

Weggegooide aanvoerdersband Ronaldo levert gigantisch bedrag op

2 apr 2021, 16:02

Een aanvoerdersband van Cristiano Ronaldo heeft liefst 64.000 euro opgeleverd. Een anonieme koper heeft dat bedrag neergeteld voor de band die de captain van Portugal vorige week zaterdag in het WK-kwalificatieduel met Servië weggooide. Dat deed Ronaldo uit onvrede over de beslissing van scheidsrechter Danny Makkelie over het niet toekennen van een doelpunt in de laatste seconden van de blessuretijd.

Een inzet van Ronaldo leek ver in de extra tijd de doellijn gepasseerd te hebben, maar Makkelie liet doorspelen. Daardoor bleef het 2-2. Ronaldo was furieus en gooide bij het verlaten van het veld uit woede de band weg.

De band werd vervolgens opgeraapt door een steward, die met behulp van een regionale sportzender besloot om een plan op poten te zetten voor een kind dat aan een zeldzame ziekte lijdt. De behandelingskosten voor die ziekte lopen op tot 2 miljoen euro. Tot vrijdagochtend kon er geboden worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.