Terug

Volg Vandaag Inside

Weer vier wijzigingen bij PSV

Weer vier wijzigingen bij PSV

29 sep 2019, 15:34

Trainer Mark van Bommel van PSV heeft voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle weer vier wijzigingen doorgevoerd in zijn elftal. Timo Baumgartl, Michal Sadilek, Mohamed Ihattaren en Bruma keren allemaal terug. Zij waren voor de midweekse inhaalwedstrijd tegen FC Groningen (3-1) juist op de bank gezet door Van Bommel. Op centrale verdediger Baumgartl na vielen ze allemaal tijdens de tweede helft in.

De terugkeer van het kwartet gaat ten koste van Daniel Schwaab, Olivier Boscagli, Ritsu Doan en Cody Gakpo. Zij zitten in Zwolle allemaal weer op de bank. De Mexicaanse middenvelder Erick Gutiérrez en de Griekse spits Kostas Mitroglou zijn na blessures weer inzetbaar, maar ook zij starten als reserve.

Bij winst op PEC Zwolle komt PSV in punten weer op gelijke hoogte met Ajax, dat zaterdag al won van FC Groningen (2-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.