Terug

Volg Vandaag Inside

Weer een spits voor Cocu bij Fenerbahçe

Weer een spits voor Cocu bij Fenerbahçe

12 aug 2018, 19:05

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe huurt de Algerijn Islam Slimani voor een seizoen van Leicester City. Trainer Phillip Cocu heeft zo weer een spits in zijn selectie. Eerder haalde de Turkse club al de Ghanese aanvaller André Ayew van Swansea City.

Slimani kwam in de zomer van 2016 naar Leicester, nadat de club stuntte met het kampioenschap van de Premier League. De inmiddels dertigjarige spits scoorde dertien keer in 46 wedstrijden voor de 'Foxes'. De Algerijnse international was echter nimmer verzekerd van een basisplaats. Het afgelopen half jaar werd Slimani uitgeleend aan Newcastle United.

Cocu begon zaterdag met de club uit Istanbul aan de Turkse competitie. Thuis werd Bursaspor met 2-1 verslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.