Terug

Volg Vandaag Inside

Weer een boete voor Feyenoord om vuurwerk

Weer een boete voor Feyenoord om vuurwerk

15 mrt 2019, 14:04

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft weer een boete gekregen vanwege vuurwerk. De KNVB bestrafte de Rotterdamse club met een boete van 25.000 euro, omdat voor en tijdens de thuiswedstrijd eind januari tegen Ajax vuurwerk werd afgestoken op de tribunes van De Kuip. Feyenoord won de Klassieker met 6-2.

Eerder in de week werd al bekend dat Vak S, waar de fanatieke aanhang van Feyenoord zetelt, op donderdag 4 april leeg moet blijven tijdens de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Dit als extra straf, bovenop een boete van 15.000 euro, voor het afsteken van vuurwerk tijdens het duel met PSV op 2 december. De tuchtcommissie kwam met deze harde maatregel na een aantal boetes en voorwaardelijke sancties voor Feyenoord vanwege vuurwerk.

De Rotterdammers kunnen nóg een straf tegemoetzien. Bij de verloren bekerwedstrijd van afgelopen maand tegen Ajax (0-3) werd weer vuurwerk afgestoken. De aanklager is opnieuw een vooronderzoek begonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.