Terug

Volg Vandaag Inside

Weekers reageert op René: 'Snap dat alles tegenwoordig gevoelig ligt'

Weekers reageert op René: 'Snap dat alles tegenwoordig gevoelig ligt'

13 feb 2021, 18:10

René reageerde gisteravond met verbazing op een Instagram-post van Kelly Weekers, die namelijk ‘stiekem’ op Curaçao zou zitten. De tv-psychologe kan het begrijpen, maar legt vandaag zelf op Instagram uit hoe het zit.

Weekers vertelt in haar bericht dat ze helemaal niet ‘stiekem’ op Curaçao is. Haar man John Ewbank heeft namelijk een bouwbedrijf op het eiland en moest daarom een noodzakelijke reis maken.

'Ik snap dat alles tegenwoordig gevoelig ligt, maar wat ik hier heb gedeeld is gewoon wat het is', schrijft Weekers. 'Mochten wij na mijn Insta-detox nog hier zitten dan zal ik dat ook delen daar ik nooit geheimzinnig heb gedaan over waar wij verblijven. Persoonlijk zou ik ook niet kiezen voor Nederlandse hotspots als Curaçao of Ibiza als je ‘stiekem’ vakantie wilt vieren. Uiteraard hoeft niet iedereen het hiermee eens te zijn, maar dit is wat het is en hoe wij het doen. Bon dia.'

René zag bijzondere Insta-post: 'Zeg gewoon: krijg de tering ...
2:14
René zag bijzondere Insta-post: 'Zeg gewoon: krijg de tering ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.