Terug

Volg Vandaag Inside

Week na winnend doelpunt in WK-finale test Pavard positief

Week na winnend doelpunt in WK-finale test Pavard positief

18 feb 2021, 11:17

De Franse verdediger Benjamin Pavard van Bayern München heeft positief getest op het coronavirus. De 24-jarige Pavard zit thuis in isolatie. Volgens Bayern gaat het naar omstandigheden goed met de Franse international.

Pavard maakte vorige week in Qatar het enige doelpunt in de finale van het WK voor clubs tegen de Mexicaanse ploeg Tigres. Hij bleef maandag op de bank in de competitiewedstrijd tegen Arminia Bielefeld (3-3).

Thomas Müller miste de finale tegen Tigres vanwege een positieve test. Javi Martínez en Leon Goretzka moesten het toernooi in Qatar overslaan omdat ze in de aanloop daar naartoe een positieve coronatest hadden afgelegd. De twee middenvelders hebben de training in München inmiddels hervat. Bayern, de koploper in de Bundesliga, speelt zaterdag uit tegen Eintracht Frankfurt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.