Terug

Volg Vandaag Inside

'Wedstrijden zonder publiek vergelijkbaar met trainingen'

'Wedstrijden zonder publiek vergelijkbaar met trainingen'

25 dec 2020, 15:19

Voetbalwedstrijden zonder publiek zijn vergelijkbaar met trainingen, zegt Nemanja Matic van Manchester United. "De sfeer is ook overal een beetje hetzelfde, bij elk duel, in elk stadion. Helaas is het nu even niet anders."

Even mochten de afgelopen periode in bepaalde regio's 2000 fans per duel aanwezig zijn, maar in de meeste gevallen kan dat door de opleving van het virus al niet meer. Voorlopig mogen alleen Liverpool en Everton in de Premier League nog supporters toelaten.

"Het is belangrijk dat we kunnen voetballen, maar het is veel minder leuk", aldus Matic. "Ik mis het geluid, de emoties en de drukte op de tribunes. Laten we hopen dat we deze periode snel kunnen afsluiten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.