Terug

Volg Vandaag Inside

Website FC Emmen uit de lucht door massale run op roze EasyToys-tenues

Website FC Emmen uit de lucht door massale run op roze EasyToys-tenues

18 mrt 2022, 20:33

FC Emmen heeft de online verkoop van de roze tenues stilgelegd. De actie zorgde voor zoveel belangstelling, dat de website van de club werd overbelast.

FC Emmen maakte vrijdagmiddag bekend dat het speciale tenue vanaf 19:00 te koop zou worden aangeboden. Nog geen tien minuten na de start van de online verkoop, lag de site er al uit. ‘Vanwege enorme belangstelling ligt onze website eruit en moeten we de verkoop van onze roze tenues uit te stellen tot morgen of zondag. Het nieuwe verkoopmoment volgt z.s.m. en we zorgen dat iedereen ruim op tijd bericht krijgt. Excuses voor het ongemak’, zo laat de Drentse club weten. 

De erotische webshop EasyToys blijft twee jaar langer hoofdsponsor van de eerstedivisionist. Om de contractverlenging te vieren, speelt de koploper van de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen eenmalig in het roze EasyToys-shirt, en gaat het tenue in een beperkte oplage in de verkoop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.