Terug

Volg Vandaag Inside

Webshop Borussia Dortmund bezwijkt onder vraag naar mondkapjes

Webshop Borussia Dortmund bezwijkt onder vraag naar mondkapjes

30 apr 2020, 00:30

De onlinewinkel van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund heeft woensdagmiddag korte tijd eruit gelegen. Reden was de massale interesse in de mondkapjes van BVB. "De toeloop was overweldigend, helaas enkele minuten te overweldigend voor de webshop", zei marketing-directeur Carsten Cramer tegen Ruhr Nachrichten.

In korte tijd waren er duizenden bestellingen voor de mondkapjes in de clubkleuren geel-zwart, die voor 4,99 euro worden verkocht Een deel van de opbrengst daarvan gaat naar de campagne van de BVB-stichting voor noodhulp in de coronacrisis. "We zien het product als een beschermingsmiddel en niet als iets waar we geld mee willen verdienen. In de afgelopen weken hebben honderden fans ons gevraagd een mondkapje in het assortiment op te nemen. Dat verzoek hebben we ingewilligd."

Ook andere Bundesligaclubs verkopen mondkapjes. Bayern München meldde er al meer dan 100.000 te hebben verkocht. In Duitsland is het gebruik van een mondkapje in het openbaar vervoer sinds afgelopen maandag verplicht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.