Terug

Volg Vandaag Inside

'We zullen ons vast doodergeren aan hem, maar ook blij zijn'

'We zullen ons vast doodergeren aan hem, maar ook blij zijn'

9 okt 2021, 11:00

Oranje wist vrijdagavond slechts nipt te winnen van voetbaldreumes Letland. In een stroperige wedstrijd scoorde alleen Davy Klaassen tegen de nummer 135 van de FIFA-ranglijst. Rafael van der Vaart zag tijdens de magere overwinning Noa Lang debuteren en is erg blij met zijn aanwezigheid in het Nederlands elftal.

Noa Lang werd voor het eerst opgenomen in de definitieve selectie van Louis van Gaal. De bondscoach liet voorafgaand aan de wedstrijd al doorschemeren dat de Club Brugge-speler een grote kans zou maken op speeltijd vanwege zijn creativiteit. In de 60ste minuut was het moment daar, met een magere 1-0 voorsprong op het scorebord.

De inbreng van Lang heeft de score niet doen veranderen, maar Van der Vaart ziet in de oud-Ajacied toch een fijne aanvulling voor dit Oranje. 'Hij heeft echt schijt aan alles. Hij heeft een uitstraling van: hier die bal en ik ga het doen. Dat vind ik goed bij jonge gasten. Die zijn zo overtuigd van zichzelf. Hopelijk speelt hij nog lang voor het Nederlands elftal. We zullen ons vast nog doodergeren aan hem, maar ook blij met hem zijn. Ik snap dat mensen zeggen: kijk hem staan, die snotneus. Maar ik vind het een heerlijke speler', aldus de analist bij de NOS.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.