Terug

Volg Vandaag Inside

'We wisten dat we van Manchester United zouden winnen'

'We wisten dat we van Manchester United zouden winnen'

3 dec 2020, 15:08

Paris Saint-Germain heeft er nooit aan getwijfeld dat de cruciale wedstrijd in de Champions League bij Manchester United zou worden gewonnen. Dat zei de Duitse trainer Thomas Tuchel, na de zege (1-3) op Old Trafford. "We stellen hoge eisen aan onszelf. Die hebben we waargemaakt."

"Het was noodzakelijk dat we zouden winnen en we wisten dat we zouden winnen", vervolgde Tuchel. "De spelers waren enorm met deze wedstrijd bezig. Dat zag ik van het eerste moment terug. De concentratie, de gedrevenheid, alles was er. Dat we genoeg kwaliteit hebben is natuurlijk duidelijk. Dat hebben we nu op het veld laten zien."

Met nog een speelronde te gaan hebben in groep H nu drie clubs 9 punten, Paris Saint-Germain, Manchester United en Leipzig. Basaksehir is uitgeschakeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.