Terug

Volg Vandaag Inside

'We proberen hem te overtuigen om bij te tekenen'

'We proberen hem te overtuigen om bij te tekenen'

12 okt 2020, 20:33

Landskampioen Bayern München gunt verdediger David Alaba (28) nog ruimschoots de tijd om een beslissing te nemen over zijn toekomst na dit seizoen. De Oostenrijkse international, die sinds 2008 voor de Duitse club speelt, heeft een aflopend contract. De clubleiding wil hem graag behouden, maar vooralsnog hebben langdurige onderhandelingen nog geen akkoord opgeleverd.

"We weten allemaal wat we aan hem hebben en we proberen hem te overtuigen om bij te tekenen", liet technisch directeur Hasan Salihamidzic weten. "Maar we gaan geen spelletjes spelen. We zullen hem dus ook geen deadline opleggen. Maar we hopen wel dat hij op een gegeven moment zijn handtekening gaat zetten."

Het contract van verdediger Jérôme Boateng loopt eveneens volgend jaar zomer af bij de Europese kampioen. De kans dat de 32-jarige Duitser zijn verblijf in München nog verlengt, lijkt niet zo groot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.