Terug

Volg Vandaag Inside

'We moeten net zo efficiënt zijn als PSG was'

'We moeten net zo efficiënt zijn als PSG was'

12 apr 2021, 18:05

Bayern München heeft de hoop op een plaats in de halve finales van de Champions League nog niet opgegeven. 'We moeten ervoor zorgen dat we zo efficiënt zijn als Paris Saint-Germain vorige week bij ons was', aldus trainer Hansi Flick over de nederlaag van 3-2 voor zijn elftal in München. 'We weten dat het niet makkelijk wordt, maar we gaan er alles aan doen. Voor dit soort wedstrijden ben je bij Bayern München gaan spelen.'

Leon Goretzka en Lucas Hernández zijn naar alle waarschijnlijkheid allebei op tijd fit om dinsdag mee te doen. Goretzka liep vorige week een spierblessure op. Hernández trainde, na een oogblessure, net als Goretzka weer mee.

Kingsley Coman en Jérôme Boateng werden zaterdag in het competitieduel met Union Berlin (1-1) met lichte klachten gewisseld, maar ook zij zijn inzetbaar.

Aanvallers Robert Lewandowski (blessure) en Serge Gnabry (positieve coronatest) ontbreken nog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.