Terug

Volg Vandaag Inside

'We moeten Huntelaar verbieden om te stoppen!'

'We moeten Huntelaar verbieden om te stoppen!'

21 dec 2020, 13:29

Klaas-Jan Huntelaar onthulde na afloop van het eredivisieduel met PEC Zwolle (4-0) dat hij na dit seizoen bij Ajax afscheid zal nemen als profvoetballer. Zonde, zo oordeelt Youri Mulder. De analist hoopt dat de 37-jarige Huntelaar er nog een jaartje achteraan plakt.

'Ik zie Huntelaar en denk dan "nou, plak er nog een jaartje aan vast"' zegt Mulder bij Rondo. Hij is enorm fit en scherp.'

Mulder denkt dat Huntelaar ontevreden is over zijn rol bij Ajax en daarom uit teleurstelling zijn afscheid aankondigde. ‘Kijk, als je hem zo ziet lopen denk je dat Ten Hag hem sneller en vaker had kunnen brengen in plaats van Brobbey en Traoré. Dat zijn jonge spelers. Misschien is Huntelaar toch een beetje teleurgesteld dat hij te weinig is gebruikt en naar aanleiding daarvan gedacht heeft dan stop ik er mee.’

Jan van Halst is het roerend eens met Youri Mulder en schaart zich achter zijn Rondo-collega. ‘Hij kan toch niet stoppen? Vraagt hij zich af. ‘Als je zo fit bent kan je toch niet stoppen? We moeten hem verbieden om te stoppen!’

De 37-jarige Huntelaar debuteerde in 2002 in het shirt van PSV in het betaalde voetbal. Hij speelde later voor De Graafschap, AGOVV, sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan, Schalke 04 en opnieuw Ajax. Huntelaar speelde 76 interlands voor het Nederlands elftal en scoorde 42 keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.