Terug

Volg Vandaag Inside

'We moeten hier over gaan praten'

'We moeten hier over gaan praten'

11 feb 2021, 00:38

Denzel Dumfries wist niet wat hij meemaakte tijdens de eerste helft van het verloren uitduel van PSV bij Ajax (2-1) in de kwartfinale van de KNVB-beker. 'We kwamen overal te laat en slaagden er niet in compact te spelen. We hadden de intentie om meer vooruit te spelen. Maar de afstand naar hun doel bleef zo groot.'

Pas in de tweede helft kwam PSV een beetje in het spel voor. 'Maar toen was het ook steeds net niet', zei Dumfries die in blessuretijd nog dichtbij de 2-2 was. 'In zo'n wedstrijd gaat die bal er ook niet in. We moeten hier over gaan praten. We kunnen beter, maar hebben dat niet laten zien. Maar het seizoen is nog niet afgelopen. We staan in de Eredivisie 4 punten achter op Ajax, met een wedstrijd meer gespeeld. En we zitten nog in de Europa League.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.