Terug

Volg Vandaag Inside

'We konden Haaland destijds voor 2 à 3 miljoen euro overnemen'

'We konden Haaland destijds voor 2 à 3 miljoen euro overnemen'

10 okt 2021, 19:05

Giuseppe Marotta, de algemeen directeur van Internazionale, stelt dat clubs uit de Serie A volkomen kansloos zijn om Erling Haaland te kunnen halen. Marotta kon in zijn tijd bij Juventus de Noorse doelpuntenmachine voor een laag bedrag overnemen van Molde FK.

'Ik heb van best veel dingen spijt, maar zeker van het niet halen van Haaland. We konden hem destijds voor twee tot drie miljoen euro overnemen. Achteraf hadden we moeten doorzetten om zoveel te betalen voor een nog jong talent', vertelt Marotta in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

Marotta ziet Haaland niet naar de Serie A komen. 'Haaland is nu één van de beste spitsen van Europa. Of hij nu nog naar Italië kan komen? Absoluut niet, er is een enorm gat ontstaan tussen de Serie A en de Premier League of La Liga. Als Serie A zijn we niet langer een eindbestemming, maar een overgangscompetitie.'

Volgens Transfermarkt.de ligt de marktwaarde van Haaland rond de 150 miljoen euro. De 21-jarige topspits maakte dit seizoen al tien doelpunten in zeven wedstrijden voor Borussia Dortmund. Haaland heeft nog een contract tot medio 2024 bij Die Borussen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.