Terug

Volg Vandaag Inside

'We hebben geen tijd om te treuren, zondag wacht Ajax

'We hebben geen tijd om te treuren, zondag wacht Ajax

26 feb 2021, 00:55

Hoe pijnlijk de uitschakeling van PSV donderdag in de Europa League ook was, de Eindhovenaren moeten er niet te lang bij stil blijven staan. Dat zei Eran Zahavi na de zege van 2-1 op Olympiakos Piraeus in de eerste knock-outronde. Invaller Ahmed Hassan maakte in de 88e minuut de 2-1 en zorgde er daarmee, na de 4-2-zege van vorige week, voor dat Olympiakos naar de achtste finales mag.

"Het was onnodig en doet nu pijn, maar we mogen niet te lang treuren", zei Eran Zahavi, die beide doelpunten voor PSV maakte. Vorig week was de Israëlische spits in het uitduel ook al twee keer trefzeker. "Zondag wacht ons in de competitie tegen Ajax een belangrijke wedstrijd. Die moeten we winnen."

Aanvoerder Denzel Dumfries sloot zich bij Zahavi aan. "Het is echt zonde dat je 'm in de slotfase zo weggeeft. Vanavond mogen we als ploeg balen, maar vanaf morgen moet de focus op zondag. Dan moeten we er weer staan en gas geven. Dat is een cruciale wedstrijd."

Ajax begint het duel met PSV met een voorsprong van 6 punten. De Amsterdammers speelden bovendien een wedstrijd minder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.