Terug

Volg Vandaag Inside

'We hebben een zeer, zeer, zeer gênant Ajax aan het werk gezien'

16 feb 2024, 09:22

Kenneth Pérez heeft zich bij ESPN kritisch uitgelaten over het optreden van Ajax tegen Bodø/Glimt in de Conference League (2-2).

“We hebben natuurlijk een zeer, zeer, zeer gênant Ajax aan het werk gezien. Tegen een team dat twee maanden in voorbereiding is en geen serieuze wedstrijden heeft gespeeld. Je wordt van het kastje naar de muur gespeeld”, begint Pérez. “Dit is gewoon een gênante vertoning van een Ajax-team dat paraat gaat op geweldige spelers en geweldige kwaliteiten. Dan is dit in de verste verte niet iets waar Ajax mee geassocieerd wil worden.”

Volgens Pérez is dit niveau wel de realiteit bij de Amsterdammers. “De lat ligt gewoon niet waar hij normaal ligt bij Ajax. Die ligt gewoon bij de middenmoot van de Eredivisie. Dan heb je het eigenlijk oké gedaan door je terug te knokken in de laatste zeven minuten en je verschaft jezelf een redelijke uitgangspositie, want het gaat niet zozeer om hoe het spel is geweest. Het gaat erom of je doorgaat.”

Ajax ontsnapte donderdagavond in blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Bodø/Glimt aan de zoveelste grote teleurstelling van dit seizoen. Met dank aan doelpunten van de ingevallen Branco van den Boomen en Steven Berghuis hield de club met een gelijkspel uitzicht op een plek in de achtste finales van de Conference League.

Dick Advocaat adviseerde Ajax donderdagavond om Matthijs de Ligt terug te halen naar Amsterdam. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.