Terug

Volg Vandaag Inside

'We gaven Porto het gewenste duel op een zilveren schaal'

'We gaven Porto het gewenste duel op een zilveren schaal'

18 feb 2021, 12:36

Juventus heeft FC Porto woensdagavond "de wedstrijd die het wilde geserveerd op een zilveren schaal". Dat is de mening van Juve-trainer Andrea Pirlo. Juventus verloor het duel in de achtste finales van de Champions League in Portugal met 2-1.

"De aanpak was verkeerd vanaf de eerste minuut", zei de balende Pirlo. "Als je zo een doelpunt tegen krijgt, dan is het normaal dat je angstig wordt. Je wordt onzekerder."

Al na 1 minuut ging Rodrigo Bentancur vreselijk in de fout, waardoor Porto de leiding kon nemen. Aan het begin van de tweede helft werd het ook 2-0, waarna Federico Chiesa de schade beperkte met de 2-1. "Gelukkig maakten we een belangrijk doelpunt via Chiesa. We gaan ons nu richten op de return", aldus Pirlo.

Juventus, met Cristiano Ronaldo, won de Champions League voor het laatst in 1996. Toen werd Ajax verslagen in de finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.