Terug

Volg Vandaag Inside

Wayne Mardle ziet historisch interview met Wilfred Genee terug: 'Stop Wayne, stop!'

Wayne Mardle ziet historisch interview met Wilfred Genee terug: 'Stop Wayne, stop!'

1 aug 2023, 08:48

Voormalig darter Wayne Mardle heeft op het YouTube-kanaal van de Professional Darts Corporation teruggeblikt op het historische gesprek dat hij ooit voerde met Wilfred Genee, live op televisie.

Het is een van de meest legendarische interviews uit de geschiedenis van het darts: in 2005 werd Wayne Mardle geïnterviewd door Wilfred voor RTL, alleen had de darter, die net met 5-1 had verloren van Co Stompé tijdens de Masters of Darts, niet in de gaten dat hij al live op televisie was. Een legendarisch gesprek volgde…

Op het YouTube-kanaal van de Professional Darts Corporation ziet Mardle de beelden terug: "Stop Wayne, stop! Dit is gênant..." Bekijk het in de video hieronder van minuut 0:00 tot minuut 4:20!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.