Terug

Volg Vandaag Inside

WAUW! Mbappé scoort wondergoal uit onmogelijke hoek

WAUW! Mbappé scoort wondergoal uit onmogelijke hoek

6 sep 2020, 00:11

Kylian Mbappé laat in het Nations League-duel weer zijn grote klasse zien. Het pas 21-jarige supertalent neemt Frankrijk bij de hand en scoort na een knappe actie langs de achterlijn uit een vrijwel onmogelijke hoek.

Nadat de aanvaller eerst gemakkelijk twee Zweedse verdedigers in de luren legt, lijkt het onmogelijk om een schot op doel te wagen. De razendsnelle spits ziet echter geen andere mogelijkheid en besluit een poging te wachten. De spits staat inmiddels bijna op de achterlijn, maar weet de bal alsnog achter doelman Olsen te krijgen. Bekijk hier de beelden!

Tekst gaat door onder de tweet

Dat is niet de enige mooie goal vanavond. Op een ander veld in Portugal scoorde de Portugese rechtsback Cancelo een fantastisch afstandsschot tegen WK-finalist Kroatië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.