Terug

Volg Vandaag Inside

WAUW! Feyenoord scoort na geweldige Tiki-Taka-aanval

WAUW! Feyenoord scoort na geweldige Tiki-Taka-aanval

22 aug 2020, 22:06

Feyenoord is in Duitsland bezig met een lekkere voorbereiding. De Rotterdammers wonnen eerst indrukwekkend van grootmacht Borussia Dortmund met 1-3 en won daarna het mini-toernooi door MSV Duisburg met 1-2 te verslaan.

Vooral de 0-2 van Narsingh was van grote klasse. De rechtsbuiten tikte er samen met spits Bozenik en nieuwkomer Linssen op los en na een aantal hoogstaande Tiki-Taka-passjes was hij zelf het eindstation. De aanvaller faalde niet oog in oog en rondde koeltjes af. Bekijk hier de heerlijke aanval!

Ondanks dat het 'slechts' oefenpotjes zijn, maakt Feyenoord een sterke indruk in Duitsland. René zei vorig jaar dat Feyenoord met drie gerichte aankopen best wel eens mee zou kunnen doen om de titel. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.