Terug

Volg Vandaag Inside

WAUW! Dit wordt het nieuwe stadion van Everton

WAUW! Dit wordt het nieuwe stadion van Everton

26 juli 2019, 23:25

Everton heeft plannen gepresenteerd voor een nieuw stadion, dat moet verrijzen op de oever van de Mersey-rivier in het noorden van de stad Liverpool. Everton speelt al sinds 1892 op Goodison Park. De thuishaven van de 'Toffees' ligt midden in een woonwijk en biedt plaats aan zo'n 40.000 toeschouwers.

Everton presenteerde in een filmpje op de sociale media het voorlopige ontwerp van het nieuwe stadion, een combinatie van steen, staal en glas. Het stadion in het havengebied van Liverpool moet plaats bieden aan 52.000 toeschouwers, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar ruim 60.000 plaatsen.

Supporters mogen nu hun mening geven. Everton gaat een 'roadshow' houden om te horen wat de fans van het plan vinden en welke verbeterpunten er zijn. Ze kunnen dat ook online laten weten. Het moet voor het einde van dit jaar leiden tot een definitief ontwerp.

Het is de bedoeling dat Everton in 2023 verhuist van Goodison Park naar de nieuwe thuishaven, die voorlopig de naam draagt van het dok waarin het moet verrijzen: Bramley-Moore.

Check it out!

Ten Hag verdwaald in stadion Tottenham Hotspur

Ten Hag verdwaald in stadion Tottenham Hotspur
1:50
Ten Hag verdwaald in stadion Tottenham Hotspur

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.