Terug

Volg Vandaag Inside

Watford neemt Argentijn van Udinese over

Watford neemt Argentijn van Udinese over

14 jan 2020, 21:52

In de strijd om een langer verblijf in de Premier League heeft Watford de selectie versterkt met Ignacio Pussetto. De 24-jarige Argentijn komt over van de Italiaanse club Udinese, dat net als Watford wordt bestuurd door de familie van Giampaolo Pozzo. Pussetto, die een contract voor vierenhalf jaar ondertekende, was bij Udinese vooral vaak invaller. In twaalf competitieduels scoorde hij dit seizoen één keer.

Watford stond dit seizoen lange tijd onderaan, maar is inmiddels gestegen naar de zeventiende plaats. Dat is aan het einde van het seizoen genoeg voor lijfsbehoud. De onderste drie clubs degraderen. Dat zijn nu Aston Villa, Bournemouth en Norwich City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.