Terug

Volg Vandaag Inside

Watford boekt in Bournemouth derde zege op een rij

Watford boekt in Bournemouth derde zege op een rij

12 jan 2020, 18:07

Watford heeft de derde zege op een rij geboekt in de Premier League. Door de uitwedstrijd tegen Bournemouth met 3-0 te winnen nam Watford, eind vorig jaar nog de hekkensluiter, afstand van de degradatiezone.

De Fransman Abdoulaye Doucouré nam de 0-1 voor zijn rekening en was de aangever bij de 0-2 van Troy Deeney. In blessuretijd werd het nog 0-3 door Roberto Pereyra. Watford heeft aan de laatste vijf competitiewedstrijden dertien punten overgehouden. Daardoor is de club, die begin december met Nigel Pearson een nieuwe coach aanstelde, nu de nummer 17.

Bij Bournemouth, de nummer 19, maakte Nathan Aké zijn rentree na een hamstringblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.