Terug

Volg Vandaag Inside

'Wat zei de grote Johan Derksen altijd? Representatief zijn!'

'Wat zei de grote Johan Derksen altijd? Representatief zijn!'

15 okt 2021, 15:44

Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam was afgelopen week in Dubai om verslag te doen van de confrontatie tussen bondscoaches Dick Advocaat (Irak) en Bert van Marwijk (Verenigde Arabische Emiraten). Krabbendam ging in zijn korte broek een sterrenhotel binnen om de 2 bondscoaches te interviewen, tot grote verbazing van Dick Voormekaar Podcast-collega Michel van Egmond, die Johan aanhaalt als voorbeeld.

'Het belangrijkste is toch wel: dé korte broek', stelt Van Egmond aan het begin. 'Ja, maar dat kon niet anders. Ik ben echt geen fan van korte broeken, maar ik deed daar 1 stap naar buiten en dacht: het is net alsof je een sauna in stapt!', zegt Krabbendam ter verdediging van zijn kledingkeuze.

'Al ga ik naar het meest vage tabloid blaadje in de krochten van de Engelse pers, echt gasten die alles bij elkaar verzinnen. En ik laat die foto zien.. Jij spreekt met de bondscoach van Irak én de Verenigde Arabische Emiraten alsof je zo van camping Dobbertje Duik komt! Dat geloven ze gewoon niet! Heel ontspannen in een lobby van een 87-sterren hotel, komt 'ie onderweg naar zijn moestuin toevallig 2 bondscoaches tegen..'

'Het was een hele exclusieve korte broek he?', lacht Krabbendam, die door zijn collega met een knipoog nog even wordt gewezen op een voorbeeld. 'Wat zei de grote Derksen altijd? Representatief zijn!' 'Ja heb je ook wel een punt, maar ik ken deze bondscoaches zo goed. Ik had ook in m'n badjas kunnen komen. Had ook niet uitgemaakt!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.