Terug

Volg Vandaag Inside

'Wat Wilfred Genee doet bij Vandaag Inside is écht heel knap'

'Wat Wilfred Genee doet bij Vandaag Inside is écht heel knap'

10 jan 2023, 09:09

Aren Lubach werd maandag in Beeld & Geluid in Hilversum uitgeroepen tot Mediapersoon van het jaar. In HLF8 vroeg Hélène aan haar tafelgasten of Wilfred Genee de prijs niet had moeten winnen.

"Dat had zomaar gekund," antwoordde Jack van Gelder. "Met de kwantiteit en de kwaliteit die hij levert, zou hij zeker in aanmerking moeten komen om daar heel dichtbij te zijn, of het gewoon moeten winnen. Het is bewonderenswaardig: hij heeft nog zo'n jong elan en blijft maar doorgaan. Dat vind ik gewoon heel knap."

Diana Kuip vulde Jack aan: "Het is heel moeilijk om allemaal met elkaar te vergelijken, maar Wilfred opereert op zoveel verschillende media. Hij heeft op vrijdag bij BNR een radioshow en hij is ik weet niet hoevaak per week op televisie te zien.""En het is niet gescript wat hij doet, met alle respect voor Arjen Lubach," reageerde Jack van Gelder. "Lubach is natuurlijk zeer afhankelijk van de teksten die hij aangeleverd krijgt."

Wierd Duk was het daarmee eens: "Dat is wel zo, dat weet Hélène ook. Wat Wilfred doet als je daar zit, is écht heel knap. Omdat hij vanuit niets echt iets maakt. Bij zijn bruggetjes denk je af en toe: hoe doet hij dat? Dat is echt wel vakmanschap, hoor."

"Je zou eens een dagje met hem mee moeten lopen," concludeerde Hélène. "Dat is ook gewoon leuk om te zien. Hij komt als hij om half acht een uitzending heeft bij wijze van spreken om zeven uur aan. Dan gaat hij zitten en huppakkee. Maar goed, misschien wint hij de prijs voor Mediapersoon van het Jaar nog eens."

Bekijk het hele gesprek in HLF8 in de video hieronder.

'Ik had Johan Derksen verwacht als Mediapersoon van het Jaar'
5:41
'Ik had Johan Derksen verwacht als Mediapersoon van het Jaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.