Terug

Volg Vandaag Inside

'Wat voegt Babel nog toe aan dit Nederlands elftal?'

'Wat voegt Babel nog toe aan dit Nederlands elftal?'

29 mrt 2021, 11:31

Na het debacle tegen Turkije (4-2) en de magere overwinning op Letland (2-0), is er werk aan de winkel voor bondscoach Frank de Boer. Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond in en tegen Gibraltar, maar Theo Janssen is alvast bezig met het EK. Volgens de analist van Studio Voetbal is de huidige selectie nog niet klaar voor het eindtoernooi.

‘Ik ben wel heel benieuwd naar hoe de selectie er uit gaat zien. Welke spelers gaat ‘ie meenemen en wie gaat hij thuislaten? Er zaten nu ook weer een aantal spelers bij waarvan je zegt: moeten die nog wel mee?’, zegt Janssen zondagavond bij Studio Voetbal. ‘Babel bijvoorbeeld, wat voegt hij nog toe aan het Nederlands elftal? En Bergwijn, die in een hele slechte fase zit, niet aan voetballen toekomt. Zijn er dan geen andere jongens die wél voetballen?’

Pierre van Hooijdonk tipt Anwar El Ghazi bij het Nederlands elftal. Volgens de analist zou de aanvaller van Aston Villa een toegevoegde waarde zijn op het EK. 'El Ghazi, daar hebben we het al eerder over gehad, maar die beleeft een prima tweede seizoenshelft bij Aston Villa in de Premier League.'

Volgens Theo Janssen is het vooral belangrijk dat Frank de Boer fitte spelers selecteert voor het eindtoernooi. ‘Je moet wel gaan kijken naar spelers die fit zijn, die in vorm zijn en wedstrijden spelen. Want je kan niet naar het EK gaan met allemaal spelers die geen wedstrijdritme hebben’, besluit Janssen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.