Terug

Volg Vandaag Inside

'Wat Johan, Wilfred en René doen, dat is topsport!'

29 feb 2024, 10:26

Hélène Hendriks is vanaf 10 maart elf zondagen lang te zien bij SBS6 met De Oranjezondag. Het is weer een nieuw programma voor Hélène, die ook iedere vrijdag te gast is bij Vandaag Inside, het Europees voetbal presenteert op Veronica, langs de lijn staat voor ESPN én het gezicht is van De Oranjezomer en De Oranjewinter. In gesprek met De Telegraaf krijgt Hélène de vraag of ze zoveel programma's ziet als topsport.

"Nou, ik denk vooral dat wat Johan, Wilfred en René doen, dat is topsport," antwoordt de presentatrice. "Iedere dag een programma maken van een uur. Iedereen denkt: een uurtje kletsen aan tafel, maar dat is topsport."

"Kijk, ik heb nog best wel wat ruimte," vervolgt Hélène. "Ik doe op donderdag bijvoorbeeld Europees voetbal bij Veronica, op vrijdag Vandaag Inside en dan ben ik zaterdag vrij. Dus topsport? Misschien alleen als je het weken achter elkaar doet."

Ze besluit: "Topsport zou ik het niet willen noemen. Het is maar net hoeveel stress je zelf ervaart bij een uitzending. Dat kan ervoor zorgen dat je het misschien ervaart als topsport."

In Vandaag Inside blikte Hélène vooruit op De Oranjezondag. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.